Logo som viser en anker og ringvirkninger
ofisielle logo til ARN og Måsøy kommune

Folkemøte om Arctic Race 24. mai

Måsøy kommune er partnerkommune til sykkelrittet, og inviterer til åpent folkemøte 24. mai der vi skal idémyldre om hvordan rittet kan bli en folkefest. For på selve rittdagen lørdag 19. august kan vi vise verden hva kommunen vår har å by på!

Sykkelrittet Arctic Race of Norway kommer til Havøysund 19. august i år under sitt 10-årsjubileum. Onsdag 24. mai kl. 18-20 i samfunnssalen i Havøysund arrangerer kommunen et åpent folkemøte for alle – absolutt alle – i kommunen.

På folkemøtet vil det bli en kort presentasjon av Arctic Race, hva som skjer frem til rittet, på rittdagen og under selve rittet, men aller viktigst: Idemyldring om hva dere innbyggere i Måsøy kan bidra med langs løypa og i Havøysund.

Tredje etappe arrangeres lørdag 19. august med start i Hammerfest, trase langs Nasjonal Turistveg og har målgang på gavelen i Havøysund ca. kl. 18:00, se: https://www.arctic-race-of-norway.com/no/etappen-3

Som partnerkommune til sykkelrittet ønsker vi å vise oss frem, og håper at alle i kommunen vil bidra til at dette blir en folkefest. Næringsliv, lag og foreninger, vennegjenger, familier, unge og gamle oppfordres til å stille opp langs Nasjonal Turistveg, i sentrum av Havøysund eller langs traseen opp til målområdet på gavelen i for å heie på syklistene og bidra med overskudd og godt humør, eventuelt mer eller mindre kreative innslag. Her kan vi vise for hele verden hva kommunen vår har å by på!

Så still opp på folkemøtet som avholdes i samfunnssalen i Havøysund fra kl. 18:00 og frem til 20:00 den 24. mai! Vi stiller med kaffe og noe å bite i, så håper vi du stiller med et kreativt hode og en dose entusiasme. Du kan melde deg på arrangementet på Facebook, eller send e-post til mnh@masoy.kommune.no.

Måsøy kommune ønsker alle vel møtt!

Flere nyheter

Samlede tilskudd og lån

Samlede tilskudd og lån til eksterne søkere, årlig fra 2014 til 2023. For perioden 2014 – 2018 finnes ikke oversikt over tilsagn eller hvilke fond